Pla docent
Universitat d'Andorra
Aquesta assignatura és de caràcter obligatori, té una càrrega docent de 6 crèdits europeus i té com a principal objectiu demostrar que l'estudiant ha adquirit les competències bàsiques disciplinàries establertes per la titulació.
L'objectiu principal del treball de fi de bàtxelor és demostrar que l'alumne ha adquirit les competències bàsiques disciplinàries establertes per a la titulació i es concreten en els objectius següents:

• Aplicar a una situació real els coneixements teòrics adquirits al llarg dels estudis.
• Idear, planificar, executar o avaluar un projecte de desenvolupament cultural real.
• Disposar d’orientació i pautes metodològiques per al desenvolupament i aplicació d’idees i coneixements en l’àmbit de les humanitats.
• Establir la relació del treball fi de bàtxelor amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i desenvolupar de forma àmplia l'anàlisi d'aquesta relació.
El treball fi de bàtxelor s'ha de redactar en català. S'hauran de redactar també en anglès/francès, com a mínim, les parts següents:

- el títol

- el resum

- les paraules clau

- les conclusions

El tribunal podrà usar el català i l'anglès/francès en les seves intervencions.
L'avaluació inclou la defensa del projecte aplicat a Andorra davant d'un tribunal d'experts.

El tribunal podrà usar el català i l'anglès/francès en les seves intervencions.
Es recomana fer el treball fi de bàtxelor durant el darrer any dels estudis, és a dir, després d’haver superat 120 crèdits.

Es recomana haver superat les assignatures de continguts específics d’Andorra (Patrimoni cultural d’Andorra, Història econòmica de l’Andorra contemporània) abans de fer el treball fi de bàtxelor.

Cal haver presentat la proposta corresponent abans de la matrícula i que hagi estat acceptada.
Codi - Competència específica
BH10 - Analitzar i interpretar els textos acadèmics i del propi àmbit professional: sintetitzar informació provinent de diferents fonts orals, escrites i materials, reconstruir fets i arguments, i exposar idees.
BH11 - Utilitzar les llengües conegudes, en els diferents nivells, amb finalitats comunicatives. Participar satisfactòriament en la interacció intercultural.
BH12 - Adquirir capacitats per al pensament crític i autocrític.
BH13 - Adquirir capacitats per a la comunicació escrita de manera reflexiva i argumentativa, també en un entorn virtual.
BH15 - Oferir noves perspectives en la resolució de problemes i reptes en l'àmbit professional.
BH16 - Definir projectes i iniciatives culturals, organitzar esdeveniments i interpretar polítiques culturals institucionals mitjançant la gestió organitzativa, econòmica, jurídica i de màrqueting.
Codi - Competència transversalÀrea
UdA10 - Comunicació i expressió oral i escritaComunicació